امروز به دلیل اینکه ، هوا ، هوای تست کردن جای جدید بود ، به ذهن مان فشار آوردیم و یادمان امد چند وقت پیش از جلوی اینجا رد شده ایم :
جای شما خالی ، ناهار را اینجا صرف کردیم. آدرس : ونک – خیابان ملاصدرا – جنب رستوران ناپولی ، بعد از خانه گل ایران
همانطور که از تابلو می توان فهمید ، یک رستوران ترکیه ای است.
رستوران بسیار تمیز و نو ساز است.همانطور که می بینید ، ظاهراً برای القای اینکه رستوران به یک ترک تبار هم متعلق است تلاش شده ، گرچه گارسون ها همگی از بچه های غیور ماهدشت و کرج بودند.
رستوران علاوه بر میز های بیرون ، ظرفیت 50 نفری هم داخل دارد که بسیار شیک است و نوساز
پس ایراد کار کجاست؟ رستوران بسیار شبیه رستوران های بین راهی شده ، خیلی شیک و تمیز ولی فاقد روح و کاراکتر منحصر به فرد ، اینجا دقیقاً معکوس مفتار است ( بعدا ً شاید در باره ش نوشتم).
منو های رستوران ها ، گرچه از همان ضعف دکوراسیون داخلی رنج می برند ولی این مزیت را دارند که با نوشته انگلیسی اجازه می دهند اقلاً نام غذا ها را درست ادا کنید، در ضمن عکس غذا ها هم زده شده که شما شک نکنید و دو دل نباشید
همانطور که می بنیید ، برگه های منو را داخل یک سری سلوفان پیچیده اند ، نهایت بی سلیقگی.
میان غذا ها ، دونر کباب که معروف ترین غذای ترکی ست ، به گفته گارسون ظاهراً فقط شب ها و پنج شنبه و جمعه ها سرو می شود.
دوغ ش بد نیست و می توانید به همراه غذا امتحان کنید ، گرچه هیچ نکته خاصی ندارد
همانطور که احتمالاً از منوی غذا متوجه شدید ، قیمت غذاهای کمی بالا می زند ، در صورتی که باید دقت کنید ، کنار هر پرس غذا ، یک سوپ و یک سرویس مخلفات می آید
سوپ ش ، نام عجیب دارد ولی عدس دارد که بسیار خوش مزه است ، ایرادش ؟ بسیار کم است
و همین طور نان داغ هم برای مخلفات ، مخلفات ش ، یک چند تایی دلمه است و یک بخش ش یک چیزی شبیه به میرزا قاسمی با سیر بسیار زیاد است و یک بخش ماست و اسفناج است و یک بخش ش نمی دانم چیست ولی مقداری ذرت دارد به اضافه نخود و این چیز ها.خوشمزه اند به شکل کلی ، یعنی باعث می شوند که حوصله تان تا آمدن غذا سر نرود ، چون که نستباً زیاد طول می دهند
خوب یک مقداری هم در مورد گارسون ها ، وقتی ما رفتیم ، یک بازی بیخود و یخ لیگ «برتر» ایران را نشان می داد ، و باعث شد یک کمی بیش از حد به ما بی توجهی بشه ، تقصیر خودمان بود . ولی خیلی از برخورد شان خوشمان نیامد ، گرچه از متوسط تهران بالاتر اند.
مثلاً با وجود اصرار یکی از همراهان برای امتحان غذاهایی که به گفته گارسون به مذاق ایرانی ها خوش نمی آید ، حاضر نشد که سفارش را بگیرد و هی گفت خوشتان نمی آید و ما خیر شما را می خواهیم. به نظر من که اصلاً آن طور که ادعا می کرد ، غذای شان ، دنبه نداشت ، و وقتی همراه ما گفت ایرادی ندارد من دوست دارم ، اصرار که ما دنبه مان با مال بقیه فرق دارد!
اگر در کشور ترکیه دونر کباب معروف را خورده اید و به نظرتان بد نیامده ، بدانید که از این غذا ها هم خوشتان خواهد امد ، اینها زیاد پیاز همراه گوشت برای پخت نمی کنند ، برای همین ، کمی بوی چربی حیوانی می دهد که از نظر من که پنج سالی بود دونر معروف را تجربه نکرده بودم ، تجدید خاطره بود.
این غذایی ست که ایشان توصیه فرمودند که به مذاق ما خوش خواهد امد ، اصلا نام ش را یادم نیست ولی می توانید که از روی منوی عکس دار بیابید ش
غذای بسیار لذیذ و با سلیقه چیده شده .
اگر که خیلی با مزه ها مشکل دارید و مانند 90درصد مردم ایران زمین ، از تجربه جدید متنفرید ، این یکی را امتحان کنید ، خوراک مرغ است که داخل ش را با انواع حبوبات و قارچ هم پرکرده اند
در مجموع جایی ست که رفتن ش را حتماً توصیه می کنم ، منتهی نه برای پاتوق شدن ش
ما که حسابی سیر شدیم ، شما هم بفرمایید
Posted by بالاک on اوت 3, 2010 at 13:54
فقط از اقای مهندس امید طاهری متشکرم و ارزوی سلامتی و موفقیت برای این پسر خوب دیوانه کننده دارم.
Posted by بهروز on نوامبر 29, 2010 at 04:28
اطلاعات بیشتر در:
http://www.resco.mihanblog.com
قیمت و کیفیت نامتناسب…
Posted by bianconero on نوامبر 29, 2010 at 14:56
جالب هست، همچین چیزی در همه جای دنیا بوده ولی نمی دانستم در ایران هم به راه انداخته اند
Posted by سحر on دسامبر 2, 2010 at 08:11
ممنون از ارائه تجربیاتتون بسیار عالی بود
پس این رستوران هم مثل اون قبلی هست (استانبول کباب) اونم روح نداشت.
به قول شما دونر کباب به ذائقه ایرانی ها بیشتر خوش میاد